9 MAART 2019: Het nieuws van Nu

Tijdens het SIB-NL Congres van SIB-Utrecht staat de stand van de hedendaagse journalistiek centraal. Niet alleen het belang van de journalistiek voor onze rechtsstaat komt aan bod, ook de rol van de journalistiek in de hedendaagse samenleving wordt besproken. Hoe kan de journalistiek de strijd om aandacht winnen en ons allen correct en volledig informeren? Welke nieuwe trends maken dit moeilijker en wat is de toekomst van de journalistiek? Door middel van lezingen, debatten, masterclasses en workshops zal geprobeerd worden op deze, en andere, vragen een antwoord te geven.

Sprekers

Op het congres zullen verschillende bekende en minder bekende experts hun visie geven op de journalistiek en de hedendaagse samenleving! Bijvoorbeeld: journalist Ralf Bodelier, directeur van het stimuleringsfonds voor de journalistiek René van Zanten en plaatsvervangend hoofdredacteur van de NOS Giselle van Cann!

SCHRIJF JE IN!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven. Studenten en SIB-leden krijgen korting! Lunch zit bij de prijs inbegrepen. Voor vragen mail symposium@sib-utrecht.nl