Sponsoring

Sponsoring

SIB-Utrecht is een actieve studentengezelligheidsvereniging, centraal staat bij SIB de internationale betrekkingen. Bij SIB worden studenten van zowel HBO als Universiteit lid, onze leden kenmerken zich door hun interesse in de wereld. De belangrijkste activiteit is de wekelijkse lezing, waar steeds een politicus, wetenschapper, journalist of iemand uit het bedrijfsleven komt vertellen over een actueel internationaal onderwerp.

SIB biedt veel verschillende manieren om uw bedrijf bekend te maken bij haar leden en andere bezoekers van onze activiteiten. In de prospectus kunt u meer lezen over de vereniging, wie we zijn en wat we doen.

Voor meer informatie, of een gesprek waarin we het over de mogelijkheden kunnen hebben kunt u contact opnemen met de promotie en sponsoring commissie, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SIB-NL 

SIB-Nederland is het overkoepelende orgaan en een stichting van de SIB afdelingen in Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht. Alhoewel de activiteiten en bezigheden van SIB-Nederland niet altijd even goed zichtbaar zijn voor de leden van de lokale verenigingen, worden er met regelmaat activiteiten op landelijk niveaugeorganiseerd die voor alle leden open staan. Zo vindt er ieder jaar een gezamenlijk gala, een reünistenborrel, een congres en een simulatiespel op het Instituut Clingendael plaats. Deze eerste drie worden afwisselend door een andere SIB-stad georganiseerd.

U kunt ook SIB-NL sponsoren als geheel. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Onze huidige (SIB-Utrecht) sponsoren zijn:

 

 

 

VerhuisbedrijfUtrecht Logo

 

 

 

Schaf voordelig een fiets aan of kom langs voor onze reparatie snel service! 
Wij verkopen al fietsen vanaf 75 euro en soms zelfs al vanaf 65 euro!
Naast de verkoop en onze snelservice verhuren wij ook fietsen voor slechts 7 euro per dag.
Soms komt je voor dat je slot niet meer open gaat, je de sleutel kwijt bent of dat deze afbreekt wat vaak in de winter gebeurd. Kom dan langs of bel ons! Voor 10 euro openen wij het slot in de winkel. Kan je de fiets niet meenemen? Dan openen wij het slot ter plekke voor 20 euro.
Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en hebben ruime openingstijden. 7 dagen per week geopend!
 
Voor meer informatie kun je onze website bezoeken, mailen, bellen of natuurlijk gewoon even langskomen!